Guangzhou v-Pak Industrieel Co., Ltd.

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
nieuws
Thuis

Guangzhou Ruijia Industrial Co., Ltd.

Ik ben online Chatten Nu
China Guangzhou Ruijia Industrial Co., Ltd. certificaten
China Guangzhou Ruijia Industrial Co., Ltd. certificaten
Het is een zeer goed bedrijf. zij bieden me zeer goede kwaliteit, redelijke Prijs en snelle levertijd aan.

—— Ceyhan

Is de automatische het kruid verpakkende machine van Ruijia zeer goede, hoge duurzame prestaties.

—— Weree van Daniel

Guangzhou Ruijia Industrial Co., Ltd.

1 2
Guangzhou Ruijia Industrial Co., Ltd. Guangzhou Ruijia Industrial Co., Ltd.

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt : Wereldwijd
Merken : V-Pack
Aantal werknemers : 100~120
Jaarlijkse omzet : 4,000,000-5,000,000
Opgericht Jaar : 2006
Export pct : 50% - 60%

Guangzhou v-Pak Industrieel Co., Ltd (voorraadcode: 832914), vroegere naam: Guangzhou v-Pak Verpakkend Materiaalco., Ltd was
gevestigd in September 2006. wegens de behoefte aan bedrijfsontwikkeling, die door de bevoegde diensten wordt goedgekeurd, voltooide het bedrijf de aandeelhervorming, en veranderde officieel zijn naam zoals: Het Bedrijf Ltd van de Guangzhouv-pack Industrie. In Juli 2015, werd het v-Pak officieel vermeld op de nieuw-derde raadseffectenbeurs.

Het v-pak, een Nationale high-tech onderneming, concentreert zich op R&D van materiaal, apotheek en medische verpakkende machines, voor de grote gezondheidsindustrie. Producten met inbegrip van:
-- Grote/Midden/Kleine Verpakkende Machines voor afkookselstukken en poedermaterialen.
-- Automatische flessen verpakkende lijn voor onregelmatig materiaal (poeder, korrel & pil).
-- De grote gezondheidsindustrie, als, voorbehandelingsmateriaal en verpakkende Lijn enz. van het multi-materialen de gezonde voedsel.
-- Het automatische wegen, die voltooit reeksen van productiemateriaal voor voedsel, geneeskunde, de chemische industrie en onregelmatige materialen verpakken.

In Juni 2015, geïnvesteerd v-Pak en van de het v-Pak van opstellingssichuan Co. Voedselindustrie, Ltd in het Industrieterrein van Tongjiang, de Provincie van Sichuan. Hoofdzakelijk vestigt de opbrengs natuurlijke natuurvoeding, ondertussen, demonstratiepopularisering en toepassing het platform, dat productie en verkoop als slimme verrichting voor landbouw en nevenactiviteitproducten (met inbegrip van Chinese kruidengeneeskunde) integreerde. Dit behandelt: installatiegids, het landbouwmechanisatietechnologie raadplegen en opleidend, ecologische natuurvoeding, de toepassing en de popularisering van productie en verkoop slim platform voor de productie van de de homologienatuurlijke voeding van het geneeskundevoedsel, de demonstratie en de popularisering van verwerkingsinstallatie en verkoopplatform. Gebaseerd op de behoeften van de ontwikkeling van project, zal het v-Pak ook investering in de het voorbewerken installaties van voedsel en Chinese kruidengeneeskunde, verhogen om een moderne productie en de verwerking van basis voor landbouw en de nevenactiviteitproducten te bouwen.

In Augustus 2015, noemde de v-Pak opstelling een takbedrijf in Guangzhou, Guangzhou Rui Yue Jia Speciaal Materiaal Vervaardigend Co., Ltd, die zich op het het merken materiaal voor de grote gezondheidsindustrie concentreren:  het coderen van & het merken van materiaal, de verbruiksgoederenproducten van de codedruk (hete het stempelen folie, thermisch overdrachtlint, heet inktbroodje en verpakkende film, enz.). In Dec. 2016, kocht het v-Pak het SMZX-bedrijf aan opstelling de drogere productregel.

Contactgegevens
Guangzhou Ruijia Industrial Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Ding

Fax: 86-20-82023317

Direct Stuur uw aanvraag naar ons